Oliver og Morten er i fuld gang med indstillingen af vores RoBuddy til svejsning af et emne i fikstur. Svejsning med robot er blevet meget udbredt i industriel produktion på grund af den nøjagtighed, konsistens og effektivitet, robotsvejsning giver. Vi sætter typisk vores robotter til at udføre opgaver med meget gentagelse, hvor høj præcision og hastighed er vigtigt. Her bruger vi et fikstur, fordi de færdige emner skal være helt ens, ned til mindste detalje.

Selvom robotterne er imponerende i deres evner, er der stadig behov for menneskelig indsigt og erfaring. En rigtig håndværker er uundværlig til at indstille robotterne og til at udføre kvalitetstjek undervejs i processen. Det er nødvendigt at have vores dygtige medarbejdere på opgaven for at sikre, at svejsningsprocessen forløber gnidningsløst. Det understreger det vigtige samspil mellem teknologi og ekspertise i det moderne produktionsmiljø, vi arbejder for at opretholde.

Vil du have mere How it’s made? Se flere film fra produktionen

Se film fra fabrikken på Danlaser’s Youtubekanal.
Tilbage til nyheder
Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET