Stærke kompetencer, der dækker hele værdikæden

Svejsning er en af vores stærkeste kompetencer. Vi leverer svejsning og robotsvejsning som enkeltydelse og som en del af de komplette løsninger, vi producerer til forskellige brancher.
– Kom med din idé eller din færdige produktionsfil og lad os hjælpe dig professionelt videre. – Vi arbejder med sort stål, rustfrit stål, kobber, messing og aluminium i vores omfattende maskinpark.

TAG EN SNAK MED OS

10+ års erfaring med robotsvejsning

Hos os får du glæde af mere end 10 års erfaring med robotsvejsning. Vi yder dig som kunde en god rådgivning og service i forbindelse med robotsvejsning af dine emner.

Stort svejseværksted

I vores store svejseværksted arbejder vi både med manuel og robotsvejsning og giver vore kunder rådgivning om hvornår det giver mening at anvende robotsvejsning i stedet for manuel svejsning.

Hvornår skal jeg vælge robotsvejsning?

Vore kunder køber både små og store serier robotsvejst fra os. Hvad der bedst kan betale sig – robotsvejsning eller manuelt afhænger både af seriestørrelsen, men også af krav til finish og svejseopgavens kompleksitet.

Ved robotsvejste emner er svejsningerne ensartede og finishen rigtig god. Ved passende seriestørrelser er prisen også lavere end ved manuel svejsning.

Manuel- versus robotsvejsning

Små serier kan man svejse manuelt uden fixtur. På den måde kan man let kompensere for unøjagtigheder i råvarerne og delkomponenter – i modsætning til robotsvejsning, hvor der skal etableres et fixtur med tilhørende programmering af robotten. Fordi der anvendes fixtur og en fast programmering, er det også vigtigt at emnerne der svejses sammen, holder en ensartet høj kvalitet og mål-nøjagtighed.

Hvad opnår jeg med robotsvejsning?

Du opnår emner med ensartet finish, med en god svejsefinish og ofte en lavere pris ved større serier. Processen fra svejsning, gennem efterbearbejdning og kvalitetskontrol er den samme hver gang og går oftest hurtigere end ved manuel svejsning. Den standardiserede proces giver sikkerhed for ensartet kvalitet.

Fixturet til robotsvejsning

Størrelse og kompleksitet af svejseopgaven påvirker selvfølgelig fixtur og programmeringsmængde. Vi har stor erfaring med at udvikle svejsefixturer bådet til manuel svejsning og til robotsvejsning. I robotten gælder det om at tænke effektivitet – så robotten holdes i gang på begge borde under svejseopgaven. Således der plukkes emner ud af fixturet og lægges nye i samtidig med robotten svejser på emner på det andet bord. Prisen for fixtur og programmering lægges ud på emnerne.

Specifikationer Svejserobotter

CASES

“Tingene derfra er bare i orden. Danlaser leverer komponenter, der passer og gør en ære ud af, at kvaliteten er god”

Ole Elkjær, Ejer, Gedsted Smede og VVS

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET