Tig-svejsning til præcision og finish

Danlaser maskinfabrik leverer tig-svejsning som enkeltydelse, og som en del af de komplette løsninger, vi producerer til forskellige brancher.
Her på siden kan du læse mere om processen, både manuelt og med robot. Vi bruger bl.a. denne proces til arbejdet med svejsning af rør og rustfrit stål, eller ved bearbejdning af særligt tynde plader, som f.eks. aluminium.

KONTAKT OS

Tig-svejsning: svejsning i aluminium og rustfrit stål

Man bruger Tig-svejsning, når emnerne kræver præcision, og finish har stor betydning. Det kræver særlig omhyggelighed, og frem for alt styr på teknikken. Ved tig-svejsning tilføres tilsatsmateriale med den ene arm, mens brænderen betjenes med den anden. Hos os udføres opgaven af en udlært svejser med speciale i netop denne proces. Vores nyeste robotsvejser RO-Buddy er dog perfekt til tig-svejsning i serieproduktion. Hér får vi mulighed for at lave stor ensartethed på emnerne, og levere en større mængde emne på kortere tid.

 

Vi bruger bl.a. denne metode til:

  • Opgaver med behov for særligt finish
  • Opgaver med mange detaljer
  • Bearbejdning af tynde materialer
  • Svejsning af f.eks. aluminium og rustfrit stål

Manuel tig-svejsning af store og små elementer

Vi tig-svejser alt fra små studser og ekspansionstanke til store stålkonstruktioner som beholdere, tanke, anhængervogne til landbruget eller kedler til opvarmning. Den manuelle proces udføres af vores dygtige fagfolk, som reagerer og justerer undervejs.

Tig-svejsning med robot giver ensartethed og præcision

Når emner og seriestørrelse er til det, benytter vi robotsvejsning på vores nyeste svejserobot, RO-Buddy. Her opnår vi stor præcision og ensartethed, og en højere hastighed på opgaven, end ved manuel tig-svejsning.

Mere om processen

TIG står for Tungsten Inaktiv Gas, og er som svejsemetode en lysbue-svejseproces, der kan tåle høj varme. Man bruger helt konkret en wolframelektrode, som ikke smelter under svejsningen. Man kan som udgangspunkt bearbejde alle typer svejsebare materialer med denne type svejsning, men man benytter ofte metoden i industrien, på materialer fra 0,3-3mm, hvor en nøjagtig svejsning er nødvendig. Tig-svejsning er en smule dyrere end f.eks mig- eller magsvejsning, fordi arbejdet kræver præcision. Til gengæld sikrer metoden en renere og mere alsidig svejsning, og færdige produkter af højere kvalitet.

Vi hjælper og rådgiver, når du skal konstruere dine produkter.

– Tag en snak med vores ordrebehandlere om tolerancer og konstruktion. – Vi har gode og erfarne medarbejdere, der kan komme med værdifulde og besparende input til hele svejseprocessen.

CASES

“Her står en udtalelse fra en kunde om Danlaser A/S og det gode samarbejde”

Fornavn Efternavn, Titel på medarbejderen, Virksomhedsnavn

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET