Vores verden handler om metalemner
– fra idé til færdigt produkt

Ofte er laserskæring den første proces, som dit produkt skal igennem hos os. Mange gange laserskærer vi som et led i en skrædddersyet løsning, hvor vi er med fra den første skitse til det færdigsamlede produkt bliver pakket og forlader fabrikken i sin egen emballage. Du kan også købe andre enkeltydelser som kantbukning eller svejsning.

KONTAKT OS

Laserskæring i metal

I december 2019 fik vi installeret ny lynhurtig 6 kW fiberlaser. Præcis udskæring af kundespecifikke emner. Materialeoptimering og konkurrencedygtige priser – det er vi skarpe til. Vi arbejder i stål og rustfrit, alu og kobber.

Laserskæring – en optimeret proces

En moderne laserskærer kan hurtigt og særdeles præcist skære stål, rustfri stål, aluminium og andre metaller op i mange forskellige former. Metoden er med god grund den mest brugte i pladeindustrien og metalindustrien i dag.

Høj ekspertise i laserskæring

Med over 25 års erfaring som maskinfabrik er vi eksperter i netop den disciplin. Hos os vil du opleve, at processen er effektiv. Vores kompetente ordrebehandlere udnytter pladerne bedst muligt med respekt for ønskede leveringstider. Vi kan kombinere dine ordre med andre kunders udskæring ved at samle flere kunders emne på den samme plade. Det betyder, at både skæretid og udnyttelsen af råvarerne er effektiviseret, og derfor kan vi give dig en konkurrencedygtig pris.

Ekspreslevering – når du har travlt

Hvis du har travlt, eller det skal gå ekstra hurtigt, kan det naturligvis lade sig gøre at speede processen op. Vi opretter en ekspres-levering, som vi tager os af i de indlagte tidslommer til ekspresordrer. Læs mere om fordelene ved at handle med os her.

Laserskæring via egen skærefil eller vores

Du kan vælge at få os til at lave en skærefil, eller du kan levere en færdig fil. Vi hjælper gerne med at gøre dine tegninger til skærefiler færdige, ligesom vi opbevarer dem i vores system, så det er nemt for dig at bestille igen en anden gang.

Pladestørrelser og materialetykkelser:

  • Pladestørrelser: 3000 * 1500 mm
  • Stålplade tykkelser op til 25 mm

Filtyper

Vi arbejder med udgangspunkt i en skærefil en DWG- eller DXF-fil , som vi gerne udarbejder i samarbejde med dig. Eller du kan levere en færdig skærefil der så skal leveres som en renset 2D fil i skalaforhold 1:1. Det format kan vi uploade direkte uden bearbejdning. Vi vil gerne du indikerer bukkelinjer hvis vi skal kant-bukke emnet bagefter.

Renset skærefil – hvad er det?

Med renset skærefil mener vi renset for konturer der ikke skal skæres, dvs. en ubrudt kontur uden dobbelt-streger. Prøv at tænk som en lasermaskine – den skal kunne følge konturen rundt – det er sådan den skærer med laserstrålen. Hvis der ligger to linjer oven på hinanden skærer den dér 2 gange og det giver ikke et godt resultat.

Laserskæring og håndtering af certifikater

Vi er kendt for vores dokumentationsniveau og holder selvfølgelig styr på certifikaterne på dit materiale, når du bestiller laserskæring i certifikatmaterialer. Snak med vores ordrebehandlere om certifikatmaterialer.

Gravering under laserskæring

Laserskæring giver en unik mulighed for montage-forberedende gravering på dine emner. Vores kunder bruger det ofte, når et emne skal svejses fast på et andet. Med en gravering markeres konturerne af det emne, der skal svejses på. Det kvalitetssikrer opmærkningen og letter svejseprocessen.

Bystronic-lasermaskinerne var med fra starten

Laserskæring var kerneproduktet, da Danlaser i sin tid startede op. Helt fra begyndelsen var de højtydende skæremaskiner fra det Schweiziske brand Bystronic en del af maskinparken. Det er de stadigvæk, og du kan se fakta om maskinerne her. Siden opstarten har vi udvidet vores leverance til industrien indenfor underleverandør-arbejde med bl.a. kantbukning, gevindskæring, svejsning, slutmontage af produkter og lagerhotel for vore kunder. På Wikipedia kan du læse mere om laserskæring.

CASES

“Her står en udtalelse fra en kunde om Danlaser A/S og det gode samarbejde”

Fornavn Efternavn, Titel på medarbejderen, Virksomhedsnavn

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET