Stærke kompetencer, der dækker hele værdikæden

Svejsning er en af vores stærkeste kompetencer. Vi leverer svejsning som enkeltydelse og som en del af de komplette løsninger, vi producerer til forskellige brancher.
Vi svejser både manuelt og med robot – her på siden kan du læse mere om vores manuelle svejsning. Vi arbejder med stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing i vores omfattende maskinpark.

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Svejsning – manuelt og med robot

Vores svejseafdeling for metal tilbyder både manuel svejsning og robotsvejsning. Vi svejser rustfrit i en separat afdeling. Opgaverne udføres altid af dygtige svejsere og højt avancerede svejserobotter.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Manuel svejsning
  • Robotsvejsning
  • Mig/mag-svejsning
  • Certifikatsvejsning
  • Konstruktion og design (tolerancer)
  • Svejsning af bygningsstål EN1090 og ISO3834
  • Trykprøvning

Manuel svejsning af store og små elementer

I vores stålværksted svejser vi primært MAG/CO2-svejsning. Når opgaven passer: TIG-svejsning. Vi tilbyder at svejse alt fra små studser og ekspansionstanke til store stålkonstruktioner som beholdere, tanke, anhængervogne til landbruget eller kedler til opvarmning. Manuel svejsning udføres af vores dygtige fagfolk, som følger svejsningen nøje med et trænet blik og reagerer og justerer undervejs.

Robotsvejsning giver ensartethed og præcision

Når emner og seriestørrelse er til det, benytter vi robotsvejsning. Her opnår vi stor præcision og ensartethed i svejsningerne og en højere hastighed på opgaven. Det er MAG/CO2, som vi svejser i vores Motoman robot, der kan svejse emner op til 750 kilo, L: 2500 mm og Ø: 1700 mm.

Certifikatsvejsning hos Danlaser

Vi har kalibrerede svejseværker og professionelle certifikatsvejsere, der med omhu og engagement sikrer dig den rette kvalitet til aftalte leveringstid. Vi har stor erfaring i svejsning af Bygningsstål i forhold til EN1090 og ISO3834. 

Rådgivning om tegninger og tolerancer

Som 100 procent underleverandør har vi stor erfaring i at lære nye emner opbygge fiksturer og optimere svejseprocesserne. Vi ved for eksempel, at metal, der opvarmes under processen, deformeres under opvarmningen og trækker sig. Det medfører ofte en proces, hvor emnet skal rettes op for at overholde tolerancerne. Vi kender konsekvenserne af, hvordan emnerne opfører sig under svejsning, og hvilke tolerancer, der kan anbefales. Den form for viden er særdeles vigtig i designfasen, fordi små tolerancer ofte gør bearbejdningen unødig lang.

Vi hjælper og rådgiver, når du skal konstruere dine produkter.

– Tag en snak med vores ordrebehandlere om tolerancer og konstruktion. – Vi har gode og erfarne medarbejdere, der kan komme med værdifulde og besparende input til hele svejseprocessen.

Certifikatsvejsning og trykprøvning af tanke

Afhængig af opgaven trykprøver vi enten i svejsekabinen – når det er lavtrykprøvning med luft – eller i vores trykprøvestand, når det er trykprøvning op til 4 bar. Vi har to trykprøvestande til trykprøvning af vore svejsninger op til 4 bar og trykprøvning med lufttryk i alle svejsekabiner.

Svejsning som separat ydelse

Svejsning er næsten altid sidste led i bearbejdningsprocessen efter vi har laserskåret, kantbukket, valset eller gevindskåret. Men måske har du selv produceret nogle emner og har blot brug for en underleverandør til selve svejsningen. Hvis det er tilfældet, så tag endelig kontakt til os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

– Vi har en effektiv og meget erfaren svejseafdeling, som helt sikkert kan varetage opgaven.

Se vores maskinpark her.

CASES

“Her står en udtalelse fra en kunde om Danlaser A/S og det gode samarbejde”

Fornavn Efternavn, Titel på medarbejderen, Virksomhedsnavn

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET