Totalleverandør til metalindustrien

Danlaser A/S er 100 procent underleverandør. Det betyder, at vi udelukkende er til for dig og din produktion. Vi har hjertet og et godt håndelag med i alt, hvad vi gør. Og ambitionerne er høje: vi vil fortsat være den bedste leverandør af forarbejdede stålemner til industrien.

Din forlængede arm
Vi ved, at vi ofte er en forlænget arm i vores kunders produktion, og vi gør alt for, at den arm er stærk og fungerer optimalt. Vi oplever hver dag, at vores fleksible tilgang og fokus på leveringspræcision og godt håndværk gør, at vi igen og igen bliver valgt som leverandør og langvarig samarbejdspartner.

Leverer til mange brancher
Vi arbejder i mange forskellige brancher med forskellige krav til certificeringer, finish og tolerancer. Derfor er vi f.eks. certificeret i overensstemmelse med EN1090, ISO3834, ISO 9001 og ISO14001.

En virksomhed i bevægelse

I begyndelsen var Danlaser en en enkeltmandsvirksomhed, som leverede laserskæring til metalindustrien. Der har været mange tusind ton stål gennem fabrikshallerne siden.

I rivende udvikling
I dag er der fuld fart på. Danlaser råder over den nyeste teknologi og tæller nu 25 engagerede, kompetente medarbejdere. Samtidig hersker der en stærk bevidsthed om at tage et socialt ansvar bl.a. ved at ansætte medarbejdere, der af forskellige årsager er socialt udsatte.

Ny strategi og fornyet styrke
Virksomheden har altid arbejdet med en professionel bestyrelse. De seneste år har virksomheden fulgt en ambitiøs vækststrategi, udarbejdet i samarbejde med bestyrelsen, som med succes har sendt Danlaser ud på endnu et væksteventyr.

Socialt ansvar og bæredygtig produktion

Danlaser har i 2023 modtaget bronzemærke fra Ecovadis Sustainability Rating. Vi udmærker os med en generel karakter over middel, med særlig høj vurdering på områderne “Miljø” og “Arbejdsvilkår”. Vi har i forbindelse med vurderingen fået retningslinjer for, hvordan vi bl.a. kan forbedre vores processer, så kommende vurderinger kan blive endnu stærkere.

Vi uddanner med stolthed

Danlaser A/S er del af Lærepladsfællesskabet, og tager ansvar for at uddanne nye, dygtige håndværkere.

 

Smedeværksted med højteknologisk profil

Danlasers smedeværksted er centralt i produktionen af stålemner til vores samarbejdspartnere. Som kunde vil du møde et kompetent og motiveret hold medarbejdere, som fra start til slut hjælper din idé fra tegnebræt til levering. Vi har stort fokus på at leve op til vores rolle som branchespecifik rådgiver, og holder os derfor opdateret på både den faglige og teknologiske udvikling inden for smedebranchen.

Smedeværkstedet hos Danlaser er bygget op omkring en omfattende og højteknologisk maskinpark, som betjenes af vores dygtige smede. Ligesom resten af Danlaser lever smedeværkstedet naturligvis op til de certificeringer, som gør os til en kvalitetsstemplet samarbejdspartner.

Den slags opgaver løser smedeværkstedet

Smedeopgaver omfatter arbejdet med de fleste hårde metaller, som sort stål og rustfrit stål. Smedeværkstedet kan derfor tilbyde at løse en lang række opgaver, som bl.a. omfatter:

Smedearbejde i sort og rustfrit stål

Emner i stål møder mange af de kvalitetskrav, som vores samarbejdspartnere er afhængige af. Materialet er stærkt, og det kan formes, samles og valses meget præcist. Det giver en holdbar og solid løsning, som vores smede sætter en ære i at levere i den høje kvalitet, vi er kendt for. 

Derfor skal du vælge et samarbejde med Danlaser

Vores vigtigste opgave er at gøre dit job så nemt som muligt. Vi kender din branche, for vi er eksperter i metalindustrien og holder os hele tiden på forreste række, når branchen udvikler sig. Derfor er vi særligt erfarne, når vi leverer løsninger, som bl.a. vores smedeværksted producerer specifikt efter dine specifikationer. 

Mangler du plads til opbevaring, kan vi desuden hjælpe dig med lagerhotel. Vi håndterer montagen, hvis du ønsker det som en del af din levering. Og sidst men ikke mindst, så leverer vi altid til tiden.

Vores historie - den ultra korte version:

1994

DANLASER ETABLERES

Per Nielsen og Ejnar Nielsen etablerer Danlaser IS. Virksomheden er underleverandør til metalindustrien – i første omgang udelukkende som leverandør af laserskæring.

2005

OPKØB AF EJENDOM

Naboejendommen Hedegaard bliver opkøbt. Det giver mulighed for at få byggetilladelse til at udvide produktionen.

2008

OPKØB AF LÅSBY

Virksomheden Låsby bliver opkøbt af Danlaser. Låsby beskæftigede sig primært med metalproduktion til møbelbranchen, og opkøbet gav nye kompetencer og maskiner.

2016

STRATEGI 2.0

En ny bestyrelse udarbejder Danlaser 2.0 strategien, der bl.a. skal optimere processer og øge væksten.

2018

VÆKSTINDSATSEN

Firmaet oplever stadig ordrefremgang og øget omsætning. Arbejdet med vækststrategien fortsætter med positive resultater.

2022

FOKUS PÅ NY TEKNOLOGI

Den planlagte vækststrategi har båret frugt, og virksomheden fokuserer på at forblive i front - også hvad angår den nyeste teknologi.

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET