Stærke kompetencer, der dækker hele værdikæden

Afgratning og slibning tilbyder vi både som enkeltydelser og som tillæg til laserskæring. På kort tid kan vi spore os ind på, hvordan vi bedst, billigst og hurtigst muligt får dit produkt forarbejdet.
– Kom med din idé eller din færdige produktionsfil og lad os hjælpe dig videre.
– Vi arbejder med stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing i vores omfattende maskinpark.

KONTAKT OS

Afgratning og slibning

Afgratning er ofte en vigtig del af processen. Det betyder kort og godt, at vi manuelt eller maskinelt fjerner de grater og kanter, der opstår under arbejdet med metalemnerne. Graterne kan opstå både under laserskæring og ved efterfølgende bearbejdning. En rustfri overflade sliber med slibebånd og brækker kanterne med børster. Aluminium skal blot have afgratet kanterne med børster.

Mere holdbar overfladebehandling

Metoden har stor betydning for den visuelle finish, den efterfølgende håndtering af produktet samt finish af det samlede produkt. Sidst men ikke mindst: Bearbejdningen er med til at sikre holdbarheden af den afsluttende overfladebehandling. Vi tilbyder at afgrate eller ’brække kanterne’ på dine emner, som skal videre til overfladebehandling enten med galvanisering, vådmaling eller pulverlakering. Holdbarheden og tykkelsen af galvaniseringen på hjørner og kanter bliver væsentlig forbedret, hvis kanter er afgratet og brækket, og overfladen fremstår glat.

Afgratning sikrer lang levetid

Du kender sandsynligvis situationen: et pænt emne, som netop er kommet hjem fra overfladebehandling hos maleren, bliver stødt af et andet emne. En flig brækker af… Det er ikke blot ærgerligt. – Konsekvensen bliver desuden en tyndere overfladebeskyttelse netop på det sted, hvor fligen er slået af. Det giver igen grobund for korrosion/rust og kortere holdbarhed. Hjørner, der er brækket og afgratet før overfladebehandlingen, er rundere. Risikoen for, at fligen bliver slået af reduceres markant. Derfor kan vi kun anbefale at få dit metalemne afgratet, inden det ryger videre.

Vidste du:

  • Ikke alle ser et behov for afgratning, og nogle foretager den selv. Derfor er det ikke med som standard i vores produktionsproces. Tag en snak med vores sælgere og ordrebehandlere og sørg for allerede i tilbudsfasen at få afgratning med, så dine produkter holder i mange år.

Slibning og afgratning af rustfrit, aluminium og stål

På vores maskinfabrik sliber vi rustfrit, aluminium og stål i forskellige slibemaskiner, så materialerne ikke blandes. Emnerne kommer igennem en overfladeslibning via båndene inde i maskinen, og de roterende slibehoveder afgrater huller og brækker kanterne på emnet, så det er behageligt at håndtere og uden utilsigtede grater. Laserskæring, gevindskæring og boring i rustfri emner giver ofte grater – det er dem vi fjerner via slibemaskinen, som også afgrater emnerne. Resultatet bliver pæne, glatte emner, der er sikre at håndtere for personalet og giver en væsentlig stærkere overfladebelægning efter maling af emnerne.

Se og mærk forskellen

  • Der er, som du kan se på billedet, en tydelig forskel på et emne, der blot er laserskåret og det, som vi også har kørt gennem slibemaskinen.
    – Spørg om at få et af dine emner slebet, så du kan se og mærke forskellen

Tromle afgratning

Vi tilbyder tromle-afgratning af mindre metalemner og manuel afgratning til at ”brække” kanterne på dine emner.

KONTAKT OS

CASES

“Her står en udtalelse fra en kunde om Danlaser A/S og det gode samarbejde”

Fornavn Efternavn, Titel på medarbejderen, Virksomhedsnavn

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET