Totalleverandør inden for PEM presbefæstelse

Vi tilbyder et bredt program inden for PEM befæstelse, herunder befæstelse af presmøtrikker, presstag, afstandsbøsninger og panelskruer. Presbefæstelse kan anvendes ved komponenter i stål, rustfrit stål og aluminium, og montagen foregår ved, at f.eks. en presmøtrik presses i et laserskåret hul i pladen.

Når vi laserskærer hullerne samtidig med emnet, opnår vi en positionering inden for tiendedele millimeter. Så får vi et ens og præcist produkt hver gang. Når PEM presses i huller, sker der en kolddeformation af materialet omkring PEM bøsningen, og det giver en høj styrke. Man kan sige, at materialerne flyder sammen, og møtrikken bliver en integreret og permanent del af pladen. Ved nogle typer opgaver, kan denne metode være en alternativ løsning til f.eks. svejsemøtrikker og boltsvejsning.

Find flere film på Danlaser Youtubekanal.

PEM presbefæstelse i små og store serier

Vores udstyr tillader hurtig udskiftning af værktøj og har optisk sensor, som gør en produktion hurtig og nem at sætte op. Begge dele er en fordel ved små serier. Som med andre typer automatisering, er presbefæstelse med til at sikre ensartet kvalitet og forudsigelig produktionstid. Derudover kører maskinen på trykluft, hvilket er med til at sikre en ensartet produktion. Derfor er PEM presbefæstelse også en mulighed ved større serier, hvor metoden kan være med til at reducere den samlede produktionstid.

Vores udstyr til hurtig og ensartet presbefæstelse

Danlaser anvender en PEMSERTER® Series 4® pneumatisk presse. Maskinens kompakte form gør det muligt at installere befæstelseselementer i en række af applikationer med en styrke på op til 6 tons. Pressen er fleksibel i sine anvendelsesmuligheder og kan løse de fleste udfordringer ved isætning af presmøtrikker og stag.

Halsdybden er 45,7 cm/18″, som giver mulighed for en række chassiskonfigurationer. Den er designet til at installere selvklinkende fastgørelseselementer i størrelserne M2/#0 til M10/3/8″ i stål, og størrelser op til M12/1/2″ i aluminiumspaneler eller printkort.

CASES

“Tingene derfra er bare i orden. Danlaser leverer komponenter, der passer og gør en ære ud af, at kvaliteten er god”

Ole Elkjær, Ejer, Gedsted Smede og VVS

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET