Stærke kompetencer, der dækker hele værdikæden

Du kan vælge at bruge vores ekspertise indenfor boring og gevindskæring som en enkeltydelse eller som en del af en komplet løsning. Vores lange erfaring gør, at vi på kort tid kan spore os ind på, hvordan vi bedst, billigst og hurtigst muligt får dit produkt forarbejdet eller realiseret. – Kom med din idé eller din færdige produktionsfil og lad os hjælpe dig videre. – Vi arbejder med stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing i vores omfattende maskinpark.

TAG EN SNAK MED OS

Boring og gevindskæring

Skal der være et eller flere gevind i dit produkt? Du kan få dit metalemne forarbejdet, så det passer nøjagtigt til det formål eller det produkt, som det skal bruges til. I afdelingen for manuel bearbejdning er vi alsidige og har en udpræget kvalitetssans. Vi tilbyder boring, gevindskæring med rejfning, afkortning og savning af profiler og rør samt buk og valsning af rør.

Boring og gevindskæring

Boring og gevindskæring i forskellige pladetykkelser er muligvis ikke raketvidenskab. Processerne kræver dog et godt håndelag. Vi understøtter din samlede produktion af emner fra laserskæring over kantbukning til svejsning med boring, rejfning og gevindskæring. For eksempel giver “flow-drill” mulighed for at bearbejde tyndplader, så vi kan skære gevind selv i en tyndplade-konstruktion. Vores mål er at levere både enkeltydelser og samlede, kundespecifikke løsninger. Derfor har du kun brug for én underleverandør til dine metalprodukter.

Savning og afkortning

Til samlede metalkonstruktioner er der ofte behov for dele, der har været igennem en afkortnings- eller saveproces. Det kan vi også håndtere i afdelingen for manuel bearbejdning.

Rørbukning og formning

I 2008 opkøbte Danlaser en virksomhed, som primært tilbød metalbearbejdning til møbelindustrien. Gennem opkøbet udvidede vi både vores kompetencer og maskinpark indenfor rørbukning og formning samt boring og gevindskæring. Vi har en betydelig maskinpark indenfor manuel bearbejdning af alt fra fladjerns-profiler, til rundjern og rørprofiler. Spørg vores ordrebehandlere, om vi kan hjælpe med din udfordring.

Mange kompetencer = uendelige muligheder

Afdelingen for manuel bearbejdning gør det muligt at levere til vidt forskellige brancher fordi en vis manuel bearbejdning som bl.a. boring og gevindskæring. Vi har eksempelvis leveret emner til designerstole, idrætstrampoliner, parkour-baner, anhængere til landbrugsmaskiner og kedler, hvor der også indgår en hel del rørbearbejdning.

CASES

“Her står en udtalelse fra en kunde om Danlaser A/S og det gode samarbejde”

Fornavn Efternavn, Titel på medarbejderen, Virksomhedsnavn

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET