Højteknologisk smedeværksted

Danlasers smedeværksted er centralt i produktionen af stålemner til vores samarbejdspartnere. Som kunde vil du møde et kompetent og motiveret hold medarbejdere, som fra start til slut hjælper din idé fra tegnebræt til levering. Vi har stort fokus på at leve op til vores rolle som branchespecifik rådgiver, og holder os derfor opdateret på både den faglige og teknologiske udvikling inden for smedebranchen.

Smedeværkstedet hos Danlaser er bygget op omkring en omfattende og højteknologisk maskinpark, som betjenes af vores dygtige smede. Ligesom resten af Danlaser lever smedeværkstedet naturligvis op til de certificeringer, som gør os til en kvalitetsstemplet samarbejdspartner.

Find flere film på Danlaser Youtubekanal.

Den slags opgaver løser smedeværkstedet

Smedeopgaver omfatter arbejdet med de fleste hårde metaller, som sort stål og rustfrit stål. Smedeværkstedet kan derfor tilbyde at løse en lang række opgaver, som bl.a. omfatter:

  • Kantbukning
  • Laserskæring
  • Robotsvejsning
  • Svejsning
  • Afgratning
  • Boring & gevindskæring
  • Valsning
  • Pen montage

Smedearbejde i sort og rustfrit stål

Emner i stål møder mange af de kvalitetskrav, som vores samarbejdspartnere er afhængige af. Materialet er stærkt, og det kan formes, samles og valses meget præcist. Det giver en holdbar og solid løsning, som vores smede sætter en ære i at levere i den høje kvalitet, vi er kendt for.

Derfor skal du vælge et samarbejde med Danlaser

Vores vigtigste opgave er at gøre dit job så nemt som muligt. Vi kender din branche, for vi er eksperter i metalindustrien og holder os hele tiden på forreste række, når branchen udvikler sig. Derfor er vi særligt erfarne, når vi leverer løsninger, som bl.a. vores smedeværksted producerer specifikt efter dine specifikationer.

Mangler du plads til opbevaring, kan vi desuden hjælpe dig med lagerhotel. Vi håndterer montagen, hvis du ønsker det som en del af din levering. Og sidst men ikke mindst, så leverer vi altid til tiden.

 

TAG EN SNAK MED OS
CASES

“Tingene derfra er bare i orden. Danlaser leverer komponenter, der passer og gør en ære ud af, at kvaliteten er god”

Ole Elkjær, Ejer, Gedsted Smede og VVS

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET