Stærke løsninger, hele vejen igennem

Valsning af stålprofiler har været en vigtig del af vores ydelser i mange år. Som en virksomhed, der leverer enkeltydelser og komplette løsninger til forskellige brancher, kan vi hurtigt spore os ind på, hvordan vi bedst, billigst og hurtigst muligt producerer den rigtige løsning. Kom med din idé, så hjælper vi dig professionelt videre. Vi arbejder med valsning af stål, metal, profiler, plader og aluminium valsning i vores omfattende maskinpark.

Kontakt os

Valsning er et håndværk

Valsning af metalplader bruges til at skabe runde rør eller give en bestemt runding på metalpladen. Som flere andre processer her i fabrikken er det et håndværk, som kræver erfaring. F.eks. kan metalpladerne opføre sig forskelligt i valseprocessen. Vi tilbyder naturligvis også samme, opdaterede dokumentation på de valsede emner, som du plejer at bestille hos os. Emnerne bliver programmeret ind i vores valse og valses under stor opmærksomhed fra operatøren, fordi metalpladerne som nævnt kan opføre sig forskelligt. Vi tilbyder valsning som en del af vores leverance som underleverandør af metalemner.

Vi har to valsemaskiner:

4 valset: L 1500 – 8/10 mm
3 valset: L 2000 – 2 mm

Pres og formpresning

I vores afdeling for kantbukning, tilbyder vi også pres og formpresning af emner. Det kan være alt fra pres af låg til designskraldespande i Ø400 til små 40 x 30 mm brikker i 2 mm stål, der blot skal have en lille runding til hver side.

Vidste du:

  • Vores kantpresser er fra Salvagnini og arbejder via CNC-programmering.
  • En af vore kantpressere er en Salvagnini til 220 t pres i en længde på op til 4 meter.
CASES

“Her står en udtalelse fra en kunde om Danlaser A/S og det gode samarbejde”

Fornavn Efternavn, Titel på medarbejderen, Virksomhedsnavn

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET