Stærke fordele
– som sikrer kvaliteten af dine løsninger

 

Hvorfor er vi særligt dygtige, som din samarbejdspartner? Som underleverandør af komplette løsninger til metalindustrien, er vi eksperter i dine løsninger. Du får adgang til vores know-how og omfattende støtte fra start til slut. Fra den første skitse til den endelige færdiggørelse af dit projekt kan vi guide og administrere hele processen.

Det betyder, at vi sikrer den mest optimale og omkostningseffektive proces for din produktion. Det betyder også, at det er meget nemmere at bestille hos os igen. Læs mere om de enkelte fordele og se med i filmene, hvor vores team giver dig et indblik i dine fordele.

– Ring og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Produktions-modning og certificeret kvalitet

 

Som samarbejdspartner får du adgang til vores know-how og erfaring, der kan reducere produktionspriser, sikre en hurtigere levering eller strukturere en proces, hvor vi anvender færre komponenter. Produktionsmodning hjælper med at optimere dit produkt og gøre det klar til den mest lønsomme produktion.

Danlaser er certificeret efter både miljø og kvalitet. For vores kunder betyder det en nødvendig garanti for produkter, der er produceret i overensstemmelse med industrielle standarder og regulativer. Når vores kunder vælger et samarbejde med os, køber de altså både produkter af høj kvalitet og trygheden ved at vide, at de investerer i pålidelighed.

Dokumentation & nem genbestilling

En opdateret dokumentation på dine emner i vores system er med til at gøre din genbestilling ekstra nem og tidsbesparende. Hvis du f.eks. har tilpasninger, er det som regel også lettere at håndtere end et helt nyt produkt. Det er nemt at bestille igen – også med opdateret produktionsmateriale.

Lagerhotel

Mangler du lagerplads? Vi tilbyder at opbevare dine emner, så du kan levere præcis, når dine kunder ønsker det. Til vores kunder med gentagne ordrer tilbyder vi en max/min lageraftale efter behov. Lageraftalen kan både omfatte komponenter til færdigvarer og komplette færdigvarer.

– Lageraftalen gør det nemt og bekvemt.

Vi elsker teknik!

Vi forstår, hvad du siger – også når det handler om teknik. Hele vores virksomhed – fra salg til færdig leverance – er bygget op omkring tekniske kompetencer. Vores ordrebehandlere ved, hvad de taler om. De er i direkte i kontakt med produktionen for at få svar på de produktionsspørgsmål, du måske har undervejs. Ordrebehandlerne fanger også produktionsforbedringer fra vores erfarne smede.

– Gå i dialog og udnyt vores tekniske viden

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET