Stærke kompetencer, som dækker hele værdikæden

Vi har beskæftiget os med metal- og pladearbejde i årtier. Vi leverer kundespecifikke løsninger, enkeltydelser og komplette løsninger til et hav af forskellige brancher. Derfor kan vi på kort tid spore os ind på, hvordan vi bedst, billigst og hurtigst muligt får dit produkt realiseret. – Kom med din idé eller din færdige produktionsfil og lad os hjælpe dig professionelt videre med prototyper og produktionsmodning i en Co-Creation proces hvor vi hver i sær bidrager til et godt resultat. – Vi arbejder med stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing i vores omfattende maskinpark.

Vi “skrædderskærer” kundespecifikke løsninger til dig

Hvis du skal have udviklet og produceret et specifikt metalemne, hjælper vi dig i mål. Vi træder til, når ideen er kommet så langt som en til en skitse. Herfra guider vi gennem prototyper og  produktionsmodning – til du kan præsentere et færdigt produkt. Vi kalder det Co-Creation fordi vi samarbejder om processen.

Vi tager professionelt hånd om:

 • Skitse og tegning af 3D modeller
 • Rådgivning om materialer, produktionsteknik og forarbejdning
 • Produktionsmodning, prototyper
 • Produktion
 • Montering
 • Pakning og levering
 • Lagerhotel og logistik

Valg af materiale

Hvilket metal bør du vælge? Hvilken styrke skal det valgte materiale have for at være optimalt? Vi rådgiver om materialevalg, stålstyrke versus materialetykkelse, sammentapning af emner for bedre styrke, montagekvalitet eller gravering for at markere placeringen af et emne til svejsning.

Prototyper & produktionsmodning i en Co-Creation proces

I produktionsmodningen kommer vi som regel gennem 1 til 3 prototype-serier. Dernæst en 0-serie i produktionen, før den bliver frigivet til masseproduktion, salg og lageraftaler. Der sker forbedringer i hvert step. Vi er vant til denne proces som vi kalder Co-Creation fordi vi samarbejder om udvikling og produktionsmodning af en god løsning for dig.

Kom med din ide

Hvis du har en ide og mangler produktionserfaring eller erfaring med produktionsmodning, så lad os se dit oplæg. Vi kan hurtigt vurdere, om den passer til vores produktion og dermed et frugtbart samarbejde. Vi er hellere end gerne med på hele rejsen i en Co-Creation proces. Vores mission er at bidrage til dit produkt og dermed din virksomheds succes.

Vi arbejder med none-disclosure aftaler, ellers kunne vi ikke være så mange år i branchen som underleverandør. Vi anvender AutoCad, Inventor og Solid Works.

Co-Creation processen giver gennemarbejdede kundespecifikke løsninger

Co-creation processen i korte træk:

 1. Afklaring før projektstart
 2.  Opstart med 3D modellering
 3. Prototype produktion
 4. Klar til produktion – 0-serie

Du er selvfølgelig med i hele processen og godkender før vi går videre med næste proces – vi er tilfredse når du er tilfreds. Hvis du vil vide mere om processen eller har et udviklingsprojekt, så kontakt os på 86 69 43 44 eller send os en mail.

Vidste du:

 • Danlaser har know-how, maskineri og manuelle kompetencer, der dækker hele værdikæden. Vi har lang erfaring med kundespecifikke løsninger, forarbejdning og levering af metalemner og færdig produkter til industrien. Derfor ved vi, hvad det kræver at hjælpe dig hele vejen.
CASES

“Her står en udtalelse fra en kunde om Danlaser A/S og det gode samarbejde”

Fornavn Efternavn, Titel på medarbejderen, Virksomhedsnavn

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET