“At svejse er at leve”

Med denne omskrivning af det berømte H.C. Andersen citat: ”At rejse er at leve” kan vi præsentere vore seneste tiltag. Fra en god samarbejdspartner har vi overtaget en svejse funktion (med medarbejdere) og inkorporeret den i vores løbende produktion.

Komplet løsning

Her er tale om en mulighed for en højere værditilvækst her i virksomheden. Før var vi underleverandør af skårne komponenter til de svejste konstruktioner. Nu kan vi levere den komplette løsning til slutbrugeren. Vi er tilført en know-how og nye muligheder. Begge dele skal gøre os mere attraktiv som partner i forbindelse med svejsning af komplicerede konstruktioner.

TIG på svejserobot

Samtidig har vi fået sat TIG-udstyr på vores svejserobot. Det øger specielt vores konkurrencedygtighed i forbindelse med stel til møbelproduktionen. Vi fortsætter vores ekspansive politik, og den positive respons fra vore kunder, fastholder vores tro på at fortsat udvikling er vejen frem!

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET