Ruben har netop afsluttet sin praktikperiode som Produktionsteknolog her os Danlaser med et overbevisende 12 tal. Sådan! Stort tillykke herfra! Ruben er allerede i fuld gang sit afsluttende projekt som han skriver her hos Danlaser. Ruben har lavet et praktikprojekt hvor han har fået praktisk erfaring med et udviklingsprojekt som skal anvendes her i produktionen hos Danlaser. Det færdige produkt optimerer både opstillingstider og præcision i en del af vores produktions proces. Ruben har fået en god erfaring med at samarbejde på alle niveauer i vores organisation – at sende et produkt gennem ordrebehandlingen og ud i produktionen. Ruben har primært arbejdet sammen med vores erfarne smede, som i sidste ende skal anvende Rubens det færdige produkt.

Praktisk erfaring

Hos Danlaser ved vi, at det er vigtigt for elever på vores uddannelsesinstitutioner at få praktisk erfaring fra os i erhvervslivet. Den praktiske erfaring er afgørende for den enkeltes valg af uddannelse på både Mercantec og Erhvervsakademiet Dania i Skive – hvor Ruben tager sin nuværende uddannelse. – Her hos Danlaser har vi taget et aktivt valg og vil være med til, at uddanne fremtidens nye medarbejdere både faglærte og fra Erhvervsakademierne. Det er jo her vores nye medarbejdere skal komme fra, siger Pia Grandelag, Adm. Direktør fra Danlaser A/S.

Læs mere om uddannelsen til Produktionsteknolog her: EAdania.dk

Danlaser A/S er aktiv medspiller i uddannelse af unge med lærlinge- og praktikpladser og er med i Viborgs Praktik Plads Garanti for Mercantecs uddannelse til Klejnsmed. Læs mere på Mercantec.dk .

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET