Opdateret ejerforhold: Siden etableringen af Danlaser, Industriparken 12, 8632 Skals, tilbage i december 1994 har der været 2 ejere med hver 50% ejerandel.
Adm. direktør Per Nielsen har pr. april 2016 via Per Nielsen Holding, Skals ApS overtaget alle aktier i Danlaser A/S. 

Ændret ejerforhold i Danlaser A/S

Generationsskiftet får ingen ændring for Danlaser A/S´ mange loyale kunder. De vil fortsat vil modtage samme høje kvalitet og samme høje leveringssikkerhed som hidtil. Produkterne fremstilles fortsat af en yderst kompetent personalegruppe. Personalet har mange års anciennitet inden for laserskæring, buk og svejs af stål- og rustfri plader, baseret på 3D CAD dokumentation.
Danlaser A/S´ er i dag certificeret i henhold til EN1090 og ISO3834.

Per Nielsen fortsætter ledelsen som før

Per Nielsen vil forsat som 100% ejer være lige så involveret i selskabet som hidtil i stillingen som Adm. Direktør og ejerleder. Forskellen er at strategien vil blive afstukket sammen med en ny-sammensat bestyrelse.

“Opkøbet af de resterende 50% af aktierne er strategisk og foretaget som en langsigtet satsning på Danlasers fremtid” udtaler Ejer og Adm. Direktør Per Nielsen. Per ser frem til at forsætte det gode samarbejde med Danlasers mange gode kunder. “Hvis kunderne mærker en forskel så regner jeg med det vil blive til det bedre. Vi vil nemlig fortsætte med at udvikle forretningen Danlaser til vore kunders bedste” udtaler Per Nielsen.

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET