Danlaser i Skals er ekspert i laserskæring, kantbukning og svejsning og leverer bl.a. til metal- og maskinindustrien, bygnings stål og møbelindustrien. I forbindelse med ny ejerstruktur er direktør Per Nielsen klar til at øge væksten med fokus på eksport, automatisering og yderligere opgradering af kvaliteten.

Ordrebogen er fyldt og Danlaser søger nu to nye medarbejdere for at kunne håndtere de mange opgaver. Samtidig arbejder Per Nielsen sammen med sin nye bestyrelse på at udvikle en ny strategi for virksomheden, der siden 1994 har fungeret som underleverandør til bl.a. Grundfos, TwinHeat, Jydepejsen, Samson Agro, Nilfisk-Outdoor og mange andre industrivirksomheder med behov for metal-løsninger i den højeste kvalitet og præcision.
– Siden etableringen har vi været to ejere med hver 50 procent ejerandel, forklarer Per Nielsen.
– I april overtog jeg alle aktier i virksomheden og etablerede samtidig en ny bestyrelse, der skal formulere en ny strategi for virksomheden. Vi skal bl.a. have endnu mere fokus på eksport, automatisering, digitalisering og kvalitetssikring.

Laserskærere

To højpræcisions laserskærere er hjertet i Danlasers maskinpark, og de kører for tiden for fuldt tryk for at imødekomme de mange ordrer der er kommet ind i foråret. Virksomheden har p.t. 21 medarbejdere og søger to nye kolleger for at kunne følge med efterspørgselen.
– Det er mange år siden vi har oplevet så stor ordretilgang, og det lover godt for fremtiden, siger Per Nielsen, der understreger, at Danlasers ambition fortsat er at være den bedste leverandør af forarbejdede stålemner til industrien.
– Vi er specialister i bearbejdning af plader, og vores styrke er høj præcision og kvalitet, samtidig med at vi tilbyder vores kunder produktionsrådgivning på højt fagligt niveau. Vi har nogle meget dygtige og loyale medarbejdere. Det betyder, at kunderne ofte kommer til os med en udfordring, som vi samarbejder om at løse, så vi rammer den optimale kvalitet til en markedsrigtig pris.

Eksport

Danlaser leverer f.eks. tilbehørssæt til Grundfos-pumper, metalvarer til biobrændselsanlæg fra virksomheden TwinHeat og komponenter til mini-traktorer fra Nilfisk-Outdoor. Danlaser skærer også alle metaldele til Jydepejsens prisbelønnede og smartphone-styrede brændeovn Omega.
Virksomheden eksporterer til bl.a. Tyskland, Sverige, Island og Ungarn. Nogle af Danlasers produkter er nået helt til Latinamerika: via en dansk-spansk kunde har Per Nielsen og hans medarbejdere leveret 400 designer-lamper til et stort hotelprojekt i Puerto Rico.

10 procent vækst forventes
Danlaser omsætter for 25 mio. kr. årligt og Per Nielsen har fra starten satset på specialisering og høj kvalitet, bl.a. understøttet af en række ISO-certificeringer.
– Vi har været specialiseret underleverandør af pladeemner i over 20 år. Vi arbejder i alle typer metal, og for at kunne specialisere os yderligere valgte vi i 2014 at dele produktionen op i to ”fabrikker”. Den ene håndterer sort jern, mens den anden håndterer rustfrit stål og ædelmetal, bl.a. aluminium, kobber og titanium. I den nye fabrik har vi installeret en ny fiberlaserskærer med højere skærehastighed og større præcision. Fiberlaserskæring er den skæremetode der giver de mest ensartede, effektive og præcise emner skåret i tyndplade.
Med ny ejerstruktur og bestyrelse plus et toptunet produktionsapparat er Danlaser nu klar til yderligere fremgang. Direktør og eneejer Per Nielsen forventer 10 procent vækst i Danlasers årsomsætning fremover.

Kontakt:
Per Nielsen, direktør, Danlaser, email: pn@danlaser.dk, mobil: 4030 6344
Danlaser A/S, Industriparken 12, 8832 Skals, www.danlaser.dk

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET