Det er et privilegium at få lov til at forvandle blyantstreger på et stykke pap til produktionstegninger og metalkomponenter. Det gør vi blandt andet for den alsidige virksomhed Gedsted Smede & VVS, som du kan læse om her.

”En stor del af min forretning er at levere rustfri luger til et firma, som laver gårdbiogasanlæg. Lugerne er 180×220 cm og sidder i gylletanke, hvor de giver mulighed for at få gas, gylle og andre ting ind og ud af tanken. Her arbejder jeg tæt sammen med Danlaser, som ordreproducerer efter mine ønsker. Det er nemt og fleksibelt,” fortæller Ole Elkjær, indehaver af Gedsted Smede & VVS.

Jeg kan gøre det, som jeg er bedst til

“Jeg kan gøre det, som jeg er bedst til
”. Danlaser leverer produktionstegninger og produkter fra deres rustfri afdeling, hvor de har dygtige svejsere. Jeg køber også bukke- og skærearbejde til trapper, reposer, altaner og mange andre ting, som jeg selv samler og sætter op. Samarbejdet betyder meget i min hverdag, fordi jeg ikke selv skal have nogen ansat til at løse de opgaver. Det er egentlig ret enkelt. Danlaser gør det, som de er gode til. Jeg gør det, som jeg er god til.”

Tegninger og CE-mærkning af stål

”Som smedevirksomhed skal man kvalitetssikre og CE-mærke al stål. Jeg bruger Danlaser til produktionstegninger for at kunne opretholde min CE-mærkning. Nogle gange tager jeg derover med en blyantstegning på et stykke pap, som tekniker Ole Kristensen tegner og sætter op. Når jeg leverer komponenter til biogasanlæg er der altid løbende ændringer fra producentens side. Så kører jeg de 20 km over til Ole og får rettet tegningen til. Det er tit lettere at forklare, når man står overfor hinanden.”

Det virker sgu

”Tingene derfra er bare i orden. De leverer komponenter, der passer og gør en ære ud af, at kvaliteten er god. Hvis noget en sjælden gang er forkert, laver vi det bare om. – Det virker sgu!”

——–

En alsidig smed

Vores samarbejdspartner Gedsted Smede & VVS er en alsidig virksomhed, der løser et hav af opgaver indenfor landbrug, vand, varme, blikarbejde, altaner, carporte, trapper, gelændere og forskellige smedejernskonstruktioner. Virksomheden har i alt tre ansatte.

Skal vi også hjælpe dig med dine produktionstegninger og kvalitetssikring af CE-mærkning?
Kom forbi, skriv eller ring – så kigger vi på det.

 

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET