Danlaser leverer tanke til robuste slamsugere.

Slamsugere fra J. Hvidtved Larsen opererer i tropisk varme og arktisk kulde. Det stiller ekstra høje krav til kvaliteten af vognenes dele. Danlaser leverer tanke og andre emner til de robuste anlæg.

Over alt på kloden arbejder slamsugere fra Silkeborg-virksomheden Hvidtved Larsen, hvis mål er at skabe verdens bedste kundeoplevelser. Virksomhedens kvalitetskrav er nøje defineret efter ISO. Derfor er vi hos Danlaser stolte af at være leverandør af forskellige emner til deres vogne, bl.a. en væske-udskiller – en tank på ca. 1,8 x 1,2 x 1,0 meter.

Præcision er afgørende for slamsugere

”Væskeudskilleren er en del af pumpesystemet, som bliver sammensat af emner fra forskellige leverandører. Tingene skal passe sammen på millimeteren. Præcision og nøjagtighed er derfor altafgørende, når det gælder metalarbejdet herfra,” fortæller Ole Kristensen, mekanisk ingeniør hos Danlaser.

Danlaser fremstiller alle pladedelene og leverer de færdige væske-udskillere, som har været igennem flere processer i produktionen. At fremstille en væskeudskiller er langt fra venstrehåndsarbejde. Håndværkere og teknikere skal have godt styr på opgaven:
”Der er mange svejsemeter med mange svejsetrimninger, så emnet kan let blive skævt. Svejseren skal have styr på rækkefølgen. I det hele taget skal fremstillingen være helt i top. Vi kan løfte opgaven, fordi vi har nogle dygtige medarbejdere, der kan deres kram, siger Ole Kristensen.

Kvaliteten er rigtig god

Kaj Rasmussen er indkøbschef i Hvidtved Larsen og står for samarbejdet med Danlaser.

”Vi laver slamsugere til industrielt brug, der bliver brugt over hele verden. Når vi vælger leverandører, skal de kunne levere den høje kvalitet, som vi ønsker. – Til den aftalte tid.

Det er vigtigt, at vores samarbejdspartnere evner at gå i dialog om de problemstillinger, der opstår undervejs. Det er også vigtigt, at de hurtigt tager action på at flytte produktet efter vores retningslinjer til det niveau, som vil gerne vil have – uden for mange tilbageløb. Danlaser lever op til vores krav om kvalitet, præcision, flot finish og levering til aftalte tid. De tætheds-tester desuden tankene, hvilket er et krav fra vores side. Slutresultatet for væskeudskillerene er blevet rigtig godt ud fra en kvalitetsmæssig betragtning.

– Vi er meget glade for samarbejdet med Danlaser.”

Vil du læse flere cases? Se f.eks. vores leverancer af rustfri luger her.

 

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET