Vi har fået 2 certifikater den 6 maj. 2015 – efter eksternt audit på EN1090 og ISO3834 – den gik glat igennem uden anmærkninger.

Det er med en vis stolthed her hos Danlaser, at vi har fået disse 2 certifikater i hus på meget kort tid.

  • EN1090 er en godkendelse til CE-mærkning af stål og aluminiumkonstruktioner.
  • ISO3834 er et kvalitetsstyringssystem til styring af svejseprocesser.

 

Det har været en intensiv periode der er gået forud for dagen i dag. Vi kan med stolthed kan sige de 2 certifikater er i hus. Vi har valgt netop at gå efter disse 2 certifikater for at understøtte vore kunder i byggebranchen. Nu hvor processerne er på plads kan de jo også sagtens anvendes til at understøtte vore andre kunder der ønsker at få materialecertifikaterne med deres produkter.

EN1090 henvender sig mest til byggeindustrien. Bærende dele i stål: Bærende konstruktioner til bygninger som f.eks. bjælker, søjler, trapper, altaner og værn.

Vi har valgt at certificere os med 2 certifikater for at understøtte vore kunder bl.a.  i byggebranchen. For vore kunder i byggebranchen og andre brancher, som efterspørger certifikat for materialet, betyder vores certificering  i praksis, at vi holder styr på de materialer der anvendes til produktionen af dele. Det sker helt fra bestilling af materialet med certifikat, gennem produktionen med laserskæring, profilafkortning, kantbukning og svejsning til det færdige emne leveres med certifikat. Det kræver selvfølgelig at vores ERP system og procedurer følger med – og at vores personale er godt uddannet i hvad der kræves hvornår. Det har de fået helt styr på.

ISO3834 omfatter processerne inden for Metalforarbejdning: laserskæring, kantbukning, rørformning, svejsning og montage. Inden for svejsning betyder certificeringen i praksis at vore svejsere er certificerede og de arbejder ud fra fastlagte svejseprocedurer, specifikationer og  arbejdssedler.

Se mere om certifikaterne og vores kvalitetssikring her: https://danlaser.wpengine.com/profil/certificeringer/

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET