Danlaser i Fast Arbejde på TV MidtVest

TV MidtVest har været forbi Skals med deres sendevogn og lavet et fint portræt af vor virksomhed Danlaser i deres program “Fast Arbejde” – Afsæt 10 min og se vores firmaprofil herunder og få et indblik i virksomheden, de ansatte samt maskinparken og den daglige drift:

Er du nysgerrig på hvad en underleverandør laver så se TV indslaget her…

Danlaser startede med at laserskære da det var helt nyt at kunne laserskære. Siden da er Danlaser udvidet og er ofte med i processen helt fra produktudvikling til vi leverer et færdigt produkt til kunden. Markedsføring og salg til slut-brugeren står vore kunder selv for. I vores produktion arbejder vi med metalbearbejdning. Vi tilbyder laserskæring, kant-bukning, svejsning, profil-og rør bearbejdning, valsning og meget andet indenfor metalbearbejdning.

Vore kunder oplever et godt samarbejde med vore teknikere der sætter en ære i at rådgive og vejlede. Dermed vi får det mest optimale produkt ud til kunderne. Vi er praktikere og har et godt samarbejde om at forankrer viden om produktions processer og eksempelvis hvordan metal arbejder. Dermed kan vi sætte denne viden i spil til vore kunders bedste.

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET