Kvalitet og effektivitet er i top med robotsvejsning.

Når præcisionen skal være i top – og seriestørrelsen er stor – vælger vi robotsvejsning. Det er en effektiv og pålidelig løsning. Ved brug af robot er vi nemlig i stand til at producere en mængde ensartede emner ganske effektivt.

Det bruger vi bl.a. til kunder, der arbejder med service- og opbygningsfasen af vindmøller og til kunder, der leverer brændeovne til størstedelen af Europa.

 

Hos Danlaser tager vi udgangspunkt i lang erfaring med robotsvejsning. Faktisk mere end 10 år. Vi har gennem årene leveret mange metalemner og -produkter baseret på robotsvejsning. Eller hvor robotsvejsning har indgået som produktionsydelse af det færdige produkt.

 

Håndværket er en del af robotsvejsning

 

Ved opstart af produkter til robotsvejsning skal der udvikles et fixtur til fastgørelse af emnerne, der skal svejses sammen.

Udarbejdelsen af et fixtur er en proces, der udføres sammen med robotprogrammøren. Rækkefølge af emnerne, svejserækkefølge og svejsemetode tages ind i betragtning fra starten.

Svejsning er et håndværk. Det kræver en dygtig programmør, at få det håndværk ind i ligningen og dermed få den bedste kvalitet ud til kunden.

 

Metalemner i høj kvalitet svejses til servicevirksomheder, der opbygger vindmøller

 

Der indgår mange processer i opbygning, installation og indkøring af vindmøller. Møllernes indkøring og drift er kritisk for indtjeningen. Derfor skal kvaliteten på servicemateriellet også være i orden. Det bidrager robotsvejste emner fra Danlaser til.

Vi benytter de mest effektive metoder i vores produktion, så vi leverer metalemner i høj kvalitet – til en konkurrencedygtig pris. Robotsvejsning hjælper os med at realisere sådan en produktion.

 

Hvornår skal du vælge robotsvejsning?

 

Ved anvendelse af robot til svejsning er det muligt at opnå flot og ensartet finish. Ved større seriestørrelser er robotsvejsning i flere tilfælde endda den billigste løsning. Har du en mindre seriestørrelse eller en opgave af mindre kompleksitet? Så kan manuel svejsning være den bedste løsning for dig.

 

Hvordan kommer du igang?

 

Vi stiller naturligvis gerne vores lange erfaring i branchen til rådighed. Så ender du med den bedste løsning for dig og din produktion. Vi producerer i Jylland og tilbyder hurtig levering til kunder i hele Danmark. Læs mere om vores robotsvejsning. Eller kontakt os nu. 

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET