Ved prisoverrækkelsen til Årets Lærling var det egentlig ikke den store hemmelighed, hvem der blev Årets Lærling 2018. DI og TV-MidtVest havde nemlig overrasket Morten Nielsen på lærepladsen, Danlaser A/S fredagen inden.

– Se Mortens reaktion på linket til TVMV.

https://www.tvmidtvest.dk/artikel/20-aarig-klejnsmed-er-aarets-laerling

Viborgs Borgmester Ulrik Wilbek overrakte pris

Morten Nielsen fik overrakt den fornemme pris for at være Årets Lærling 2018 af Viborgs borgmester Ulrik Wilbek, der var flankeret af DI’s afgående bestyrelsesformand for Skive/Viborg regionen, Palle Damgaard. Selve overrækkelsen foregik på DI’s Erhvervstræf i Skive/Viborg – under et punkt på dagsordenen: ”Det handler om fremtiden!”

Stærk lærlingeindsats i DI Skive/Viborg

Lokalt har DI har etableret en stærk lærlingeindsats, som startede med praktikplads-garantienMercantec og siden spredte sig til det landsdækkende tiltag, Lærlingeindsatsen, hvis mål er at at skaffe flere praktikpladser og at trække de unge til erhvervsuddannelserne. Én af dem

Skulderklap, Prisoverrækkelse til Årets Lærling– og en tur til KBH

Morten Nielsen er snart færdig med sin klejnsmedeuddannelse og er nu belønnet med et stort skulderklap: Titlen som årets lærling. Som en del af prisoverrækkelsen blev Morten inviteret på en tur til København, hvor han bl.a. skal spise frokost med Karsten Dybvad, direktør for DI. Det glæder Morten sig helt forståeligt til!

Danlaser A/S som læreplads

”Danlaser er 100 % underleverandør. Det betyder, at lærlinge får en bred, praktisk uddannelse og har mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige opgaver. Der er stor variation på de produkter og emner, som vi fremstiller. Det giver en interesseret lærling som Morten mulighed for at boltre sig indenfor mange varianter af metalfremstilling, og det oplever vi som meget positivt og udviklende” fortæller Pia Grandelag, direktør for Danlaser.

Hele 3 lærlinge på Danlaser
Virksomheden har p.t. 3 lærling og 27 ansatte i alt. Den producerer for små som store kunder og tilbyder alt fra laserskæring af plader til kantbukning, formgivning, rør- og profilafkortning, bukning og hul-tagning, manuel- og robotsvejsning samt til færdig montage, forsendelse og lagerhold.

Tag en tur rundt på hjemmesiden og se, hvad vi kan gøre for dig.

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET