Kantbukning er en central produktionsproces.

Kantbukning af metalemner er en ganske central produktionsproces i store dele af det, der leveres af Danlaser. Det er det fordi, vi som underleverandør er; “vore kunders produktion af metalemner”. Et præcist kantbuk er vigtigt, når emnet indgår i et design eller en konstruktion – tolerancerne skal passe på det kantbukkede emne, så det færdige produkt er let at samle, montere eller svejse sammen. Kantbukkede emner indgår eksempelvis i produkter, vi leverer til design– og opvarmningsindustrien.

Til opvarmningsindustrien leverer vi bl.a. brændkamre til kedler, brændeovne og siloer, der gør opvarmningen automatiseret. Emnerne kræver præcis formgivning og høj kvalitet for at slutproduktet kan være ensartet. Brændkamre stepbukkes op, således det bliver til et kammer, der passer perfekt til afbrænding af brænde eller biobrændsel. Alternativt er valsning en mulighed, hvilket vi også udfører for mange kunder.

Til design-industrien leverer vi bl.a. designborde og –lamper. I disse designs er kantbukning en central formgivningsproces til at opnå det færdige design produkt. Det er eksklusive designs, som kræver finish og nøjagtighed for at få de helt rigtige looks frem. For operatøren er det er en pænt spændende udfordring at opnå den nøjagtighed og finish – uden at kantbukkeren sætter mærker på det sarte materiale.

Sådan bruger vi kantbukning

Kantbukningen foregår ud fra tegningsmateriale, som vi ofte får leveret fra kunden. Operatøren laver derefter et bukkeprogram til vores CNC styrede kantpressere, som sikrer høj præcision. Vi stiller naturligvis gerne kompetent rådgivning til rådighed for din virksomhed, som kunden kan tage udgangspunkt i, i forbindelse med konstruktioner og produkttegninger. Vi hjælper med alt fra bukkeradier til placering af eventuelle huller i forhold til bukket – så materialetrækning /deformering af det ønskede hul undgås.

I vores mange år som underleverandør til industrien har vi udarbejdet produkter og komponenter i stål, rustfrit stål, aluminium, kobber, messing og andre metaltyper. Vi har erfaring med at levere til et udvalg af forskellige kunder inden for industrien, bl.a. til opvarmningsindustrien, men også til virksomheder i eksempelvis bilindustrien, designindustrien, landbrugs- og skovindustrien, vandbehandlingsindustrien, fødevareindustrien og mange andre.

Vi kan også hjælpe dig med kantbukning!

Vi har omfattende know-how omkring kantbukning, som vi har opbygget gennem mange år i branchen. Vores medarbejdere har et indgående kendskab til metoden og maskinerne, og hvor eventuelle produktionsmæssige udfordringer vil være.

Vores dokumentationsproces er ganske grundig, og vi versionsstyrer, så du altid kan bestille fra den sidste version – derfor kan vi tilbyde nem og simpel genbestilling samt høj fleksibilitet i vores produktion. Ønsker du en mindre ændring i din konstruktion, kan vi altså hurtigt tilpasse produktionsunderlaget. Det ser vore kunder i industrien som en stor fordel.

Vi producerer i Jylland og leverer i hele Danmark. Vi ved, at vi er en del af vore kunders produktion, og at leveringspræcision er vigtig. Aktiver linket hvis du vide mere om kantbukning hos Danlaser?

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET