Vi (Danlaser) udgør en lille brik i en underskov af specialiserede underleverandører. I en tid med færre opgaver er der stor fristelse til at slås hårdere om opgaverne, og hvad er mere nærliggende end at tale til kundernes pengepung?

Når vi handler sådan, så sætter vi vores egen eksistens på spil, og for de kunder, der gør brug af muligheden for at presse os på kort sigt, bliver leveringssituationen måske ikke helt så let på længere sigt.

Loyalitet og partnerskab; med en forståelse for at vi må hjælpe hinanden igennem vanskelige tider, kan vi undgå at stå uden hinanden når konjunkturerne igen vender.

Naturligvis sker der også udvalg og udskilning af samarbejdspartnere i tider med færre opgaver. Den er vi med på! Ved at presse overdrevent og ved at skifte leverandør på urealistisk grundlag opnås måske en kortsigtet fordel, men hvad med troværdigheden og relationer til det lange seje træk?

Valget er dit og vores, men vi bør nok passe på hinanden og det partnerskab vi gerne vil nyde godt af – på den lage bane!

Vi er en ansvarlig PARTNER for nuværende og tilkommende kunder!

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET