Vi er glade for at meddele, at vi efter et halvt års arbejde med certificering, nu kan leve op til de stadig stigende krav til kvalitets- og miljøstyring. Samtidig er vi blevet re-certificeret i bygningsstål, i henhold til EN1090-1 og ISO3834-2. Alle certifikater er gennemført uden anmærkninger.

Se vores certificeringer hér.

___________________________________________

Fleksibilitet og høj faglighed

Danlaser A/S er 100 procent underleverandør. Det betyder, at vi udelukkende er til for dig og din produktion. Vi har hjertet og et godt håndelag med i alt, hvad vi gør. Og ambitionerne er høje: vi vil fortsat være den bedste leverandør af komplette stålemner til industrien.

Din produktionspartner
Vi ved, at vi ofte er en forlænget arm i vores kunders produktion, og vi gør alt for, at den arm er stærk og fungerer optimalt. Vi oplever hver dag, at vores fleksible tilgang og fokus på leveringspræcision og godt håndværk gør, at vi igen og igen bliver valgt som leverandør og langvarig samarbejdspartner.

Leverer til mange brancher
Vi arbejder i mange forskellige brancher med forskellige krav til certificeringer, finish og tolerancer. Derfor er vi f.eks. certificeret i overensstemmelse med EN1090, ISO3834, ISO 9001 og ISO14001.

Mere om Danlaser

Danlaser A/S er til for dig og din produktion. Vi har et godt håndelag med i alt, hvad vi gør. Og ambitionerne er høje: vi vil forblive den bedste leverandør af forarbejdede stålemner til industrien.

Underleverandør til metalindustrien
Da Per Nielsen og Ejnar Nielsen etablerede Danlaser IS i 1994, var virksomheden underleverandør til metalindustrien – i første omgang udelukkende som leverandør af laserskæring. I dag er virksomheden en vigtig del af vores kunders produktion, og vi gør alt for, at vores bidrag er stærkt og fungerer optimalt. Vi oplever hver dag, at vores fleksible tilgang og fokus på præcision og håndværk gør, at vi bliver valgt igen og igen som leverandør og samarbejdspartner.

Leverer til flere forskellige brancher
Vi arbejder i mange forskellige brancher med hver sine krav til certificeringer, finish og tolerancer. Vi er derfor EN1090 og ISO3834 certificeret.

 

 

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET