Det er lidt af en underdrivelse, at vi havde nogle fantastiske messedage på HI Tech & Industry Scandinavia 2023. Vi havde besøg af kunder, branchefolk, undervisere, studerende, mulige medarbejdere og mange flere. Nogen kom for at snakke teknik og løsninger i metalbranchen – andre var nysgerrige og ville gerne kigge med på vores film fra produktionen. Metal Supply var også forbi, og det kom der en fin artikel ud af.

HI 2023: Danlaser tiltrækker opmærksomhed fra studerende til direktører

[Uddrag] Det var en meget begejstret Thomas Reinhold Pedersen, sales engineer hos Danlaser, Metal Supply satte stævne på HI-messen onsdag. Han havde nemlig haft et par travle messedage indtil videre. – Jeg synes, det er gået over forventningerne. Vi havde over 4.000 besøgende i går (tirsdag, red.). At vi har et så stort antal besøg herinde på messen, er fantastisk. Jeg har haft pænt travlt i går og i dag. Det tegner godt, men vi har også et godt bredt udvalg med af vores produkter, lyder det fra Thomas Reinhold Pedersen…

Læs hele artiklen på Metal Supply, hvor du også finder Danlaser’s brancheprofil.

Læs på metalsupply.dk

Elsker du også How it’s made? Se film fra produktionen

Se film fra fabrikken på Danlaser’s Youtubekanal.
Tilbage til nyheder
Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET