Hos Danlaser var vi nogle af de første, der udførte skæring med laser i Danmark. Laserskæring er en særlig effektiv og præcis metode til udskæring af metalemner. Vores erfaring tager udgangspunkt i mere end 20 år med laserskæring, og vi har herigennem oparbejdet særlig stor know-how på området.

Vi leverer metalemner til en lang række forskellige virksomheder i mange industrier, og laserskæring er ofte første skridt i vores produktion.

Vores dygtige medarbejdere har indgående kendskab til produkterne og de krav, der stilles fra vores kunder. De arbejder hver dag hårdt for at imødekomme kundernes krav og vores egen kvalitetsstandard.

Høj præcision sørger for metalemner i topkvalitet

Laserskæring gør os i stand til at skære metalemner ganske effektivt og præcist, så vores kunder kan stole på, at de får leveret emner i den bedste kvalitet. Vi kan levere emner i stål, rustfrit stål, aluminium, kobber, messing og meget andet til virksomheder i bl.a. følgende industrier:

  • Byggebranchen
  • Opvarmningsbranchen
  • Bilindustrien
  • Legeplads og sportsudstyr
  • Medicinalindustrien
  • Fødevareindustrien
  • Møbel- og designindustrien
  • Vindmølleindustrien
  • Landbrug og skovmaskiner

Vi arbejder med udgangspunkt i en skærefil en DWG- eller DXF-fil , som vi gerne udarbejder i samarbejde med dig. Eller du kan levere en færdig skærefil der så skal leveres som en renset 2D fil i skalaforhold 1:1. Det format kan vi uploade direkte uden bearbejdning. Vi vil gerne du indikerer bukkelinjer hvis vi skal kant-bukke emnet bagefter.

Med renset skærefil mener vi renset for konturer der ikke skal skæres, dvs. en ubrudt kontur uden dobbelt-streger. Prøv at tænk som en lasermaskine – den skal kunne følge konturen rundt – det er sådan den skærer med laserstrålen. Hvis der ligger to linjer oven på hinanden skærer den dér 2 gange og det giver ikke et godt resultat.

Let genbestilling af laserskæring

Genbestilling af laserskæring og andre emner er nemt – fordi vi tilbyder at opbevare og holde styr på dine versioner af filen. Det skal være nemt og enkelt at handle med os.

Certifikat materialer

Mange af vore kunder har behov for certifikat på deres materialer – det håndterer vi selvfølgelig. Vi skal blot have besked om det i tilbudsfasen og ved bestilling. Vi er certificerede i henhold til EN1090-1 og ISO3834-2 hvilket kommer vore kunder til gode i bl.a. bygningsindustrien.

Vi dækker hele værdikæden

Vi har ekspertise og faciliteter til at kunne tilbyde at varetage udvikling og hele produktionen af diverse metalemner inklusiv færdig montage og pakning. Eller vi kan levere enkeltydelser – både laserskæring, kantbukning, valsning, svejsning og robotsvejsning.

Du kan altid altid kontakte os på telefon 86 69 43 44, hvis du vil høre mere om vores tilbud og dine mange muligheder hos os eller kontakte os her. Vi producerer i Jylland og leverer i hele Danmark.

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET