I anden række fra Søndersø i Viborg – i et af psykiatriens huse i Region Midt – står en smuk smedejernstrappe. De enkle balustre er af sort stål. Gelændere og trin er af lyst, lakeret træ. Trappen svinger mod venstre og fører en etage op. Her ender den som et elegant og sikkert værn af stål og træ.

Underleverandør af smedejernstrapper og altaner


Den sorte trappe er som mange andre smedejernstrapper blevet til gennem et samarbejde mellem Danlaser og vores kunde, Ole Elkjær. Han er indehaver af den alsidige virksomhed Gedsted Smede & VVS. Det fortæller Ole Kristensen, som er tekniker på Danlaser:

Arkitekttegning bliver til virkelighed

”I tilfældet med denne smedejernstrappe kommer kunden forbi med en arkitekttegning. Den bruger jeg som et oplæg til en decideret produktionstegning. Kunden og jeg bliver enige om, hvordan trappen skal se ud med fokus på detaljer. Så lægger jeg den ind som en ordre. Siden står vores produktion for processerne med laserskæring og bukkearbejde. Vi leverer trappen i samlesæt til kunden.”

Stålkonstruktioner til byggeindustrien

Ud over smedejernstrapper leverer Danlaser også en lang række andre lignende, robuste og CE-godkendte metalprodukter bl.a. til byggeindustrien. Det er f.eks. stålaltaner, værn (til inden- og udendørsprojekter) og aluminiumsramper til kørestole og el-scootere.

Samler og svejser

Her står kunden selv for at få pulverlakeret. Før trappen går til overfladebehandling, svejser og samler han den selv på sit værksted. Endelig monterer han den og afleverer den klar til at gå op ad – dér, hvor den står i psykiatrien i dag.

Fra ide til færdigt produkt


Skal vi også hjælpe dig videre med produktion og levering af en smedejernstrappe, altaner, værn, kørestolsramper eller noget helt andet? Som 100 procent underleverandør er vi med hele vejen fra tegning til færdigt produkt. Danlaser er certificeret efter EN1090-1 og ISO3834-2.

– Kontakt Danlaser her.

 

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET