Ny 6 kW fiberlaser optimerer med lynhurtig og præcis skæring

Vores 4 kW fiberlaser er skiftet ud med en højeffektiv 6 kW fiberlaser. Fremover kan vi skære i tykkere materialer, arbejde hurtigere og levere en kvalitet, der er endnu bedre end før.

Der er en ny maskine i driften hos Danlaser. Selv om den kun har arbejdet i få dage, er direktør Per Nielsen allerede overbevist om de mange fordele, som den nyeste fiber laserskæringsteknologi giver både kunderne og produktionen.

Fiberlaser skærer præcist og lige snit

– Vi har haft nogle kursusdage, hvor personalet har lært at bruge den, og nu er den så småt i gang med produktionsarbejdet. Jeg er især meget tilfreds med effektiviteten og kvaliteten af skærearbejdet, hvor skærekanterne og fladerne har et glat, rent og lige snit. Det ser fantastisk godt ud.

Tykkere materialer og mere fleksibilitet i leverancerne

Per Nielsen fortæller, hvordan både han selv og flere af kunderne har set frem til integrationen af maskinen. Den giver nemlig en højere grad af fleksibilitet og mulighed for kortere leveringstider. Samtidig letter det også logistikken i mange af leverancerne.

– Den nye maskine giver kunderne mere fleksibilitet i samarbejdet med os. Nu kan vi skære 25 mm stål mod tidligere 20. I rustfri stål er det 30 mm mod 15. Det betyder, at logistikken bliver væsentlig lettere, idet kunderne i højere grad kan samle deres leverancer her hos os. En anden positiv ting er, at vi fremover heller ikke selv må ud og købe skæring af de tykkere materialer hos underleverandører, og det er en stor fordel.

Nyeste teknologi giver skarpe kanter og priser

De kraftigt forbedrede teknologi kommer sandsynligvis også til at betyde noget for prisniveauet for skærearbejdet.

– Med 6 kW arbejder den nye maskine markant hurtigere, og derfor kan vi sandsynligvis levere til en endnu skarpere pris fremover. Det er vores kunder jo altid glade for, siger Per Nielsen.

Skal vi også hjælpe dig med en samlet leverance?

Kontakt os med det samme, vi skærer lynhurtigt – til knivskarpe priser.

Billedet øverst viser en 10 mm plade. Den nederste er skåret med den nye fiberlaser.
Nederste foto viser 4 mm plade skåret med den nye maskine. Den nederste plade er skåret med N2 og den øverste med O2. Her ser man tydelig fordelen med N2.

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET