Samling af årets lærlinge 2018 hos DI.

Det er “lidt noget særligt” at komme til frokost hos Direktøren for DI, Carsten Dybvad. Det syntes Morten Nielsen i hvert et fald. Han blev inviteret i forbindelse med udnævnelsen til Årets Lærling 2018.

Industriens Lærlinge 2018 – #go lærling

14 udnævnte lærlinge mødte op til frokosten i mandags den 17. september. Det var en længe ventet dag – med en tur til KBH og frokost hos DI.

Frokosten var både hyggelig og interessant. ”Interessant på den måde, at Carsten Dybvad fra DI og Claus Jensen fra Co-Industri, begge var meget interesserede i at høre hvordan vi oplevede vores læretid, både på skolerne og i virksomhederne” siger Morten Nielsen. ”De lyttede og var meget interesserede i hvordan vores skoleophold var og hvad der havde fået os hver især til at vælge en erhvervsuddannelse. De talte begge vores sprog og fortalte de begge havde stort fokus på at gøre det mere attraktivt at vælge en erhvervsuddannelse.” siger Morten.

Frokost og rundvisning i DI huset

”Det var en hyggelig frokost og meget spændende, at få en rundvisning i DI’s bygning, der har en lang historie – det var en enormt flot bygning” fortæller Morten Nielsen, der tilbage i produktionen igen på Danlaser – en god oplevelse rigere. Mere om mødet hos DI

Morten blev færdiguddannet Klejnsmed i sommeren 2018 fra MetalCraft i Viborg og fortsatte efter sin lærlingetid hos Danlaser direkte over i en ansættelse som klejnsmed efter endt læretid. ”Vi er glade for Morten valgte at arbejde videre hos os” udtaler Pia Grandelag, Adm. Direktør hos Danlaser.

Danlaser A/S som læreplads

Danlaser er underleverandør af metalemner. Vi har ligesom store dele af industrien fokus på, at få uddannet faglærte der er behov for i industrien. Danlaser har en aktiv tilgang til lærlinge indsatsen. “Vi tilbyder en meget bred praktisk uddannelse til klejnsmed hos os. Fordi vi gør en stor indsats for vores lærlinge, forventer vi også af vores lærlinge; at de tager aktivt ansvar for deres uddannelse – både på skolen og hos os.” siger Pia Grandelag.

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET