Den 1.12.2009 kan I/S Danlaser fejre 15 års jubilæum. Det er en anledning til at se lidt tilbage, men i endnu højere grad en anledning til at se frem.

Tiden som teenager er ikke altid lige let. Slet ikke i en såkaldt finanskrise. Det kræver at der trækkes på alle ressourcer og erfaringer samt den portion held og forudseenhed, der gør at vi kan vende krisens modstand til konstruktive oplevelser.

Vores positive forventninger til fremtiden bæres bl.a. af den udvikling vi har gennemgået frem til i dag. Fra komponentproduktion er vi vokset til at kunne projektstyring og levering af færdige produkter. Alt fortsat efter kundespecifikation.

Konkurrencen fra såkaldte lavtlønslande og den indenlandske markedsudvikling stiller store krav til vores udvikling og tilpasningsevne for ikke at miste kontakten med markedets muligheder og forventninger.

Vores berettigelse ligger i fremstilling af løsninger med høj værditilvækst i små/middelstore serier, hvor kunden har behov for fleksibilitet, en tæt kontakt og relativt kort leveringshorisont.

Den bearbejdningsmæssige ekspertise ligger indenfor rør- og pladebearbejdning i form af laserskæring, bukning, svejsning, montage og overfaldebehandling.

Vi glæder os til at arbejde med den kommende tids opgaver og udfordringer og som virksomhed at træde ind i de voksnes rækker.

Danlaser drives, som for 15 år siden, i det velfungerende interessentskab mellem Per Nielsen, virksomhedens direktør og Exra ApS. Den professionelle og bredt sammensatte bestyrelse inspirerer til den fortsatte løbende udvikling af virksomheden med dens 24 medarbejdere.

Del nyheden
KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS
x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET