Stærke kompetencer, der dækker hele værdikæden

Kantbukning og valsning har været en vigtig del af vores ydelser i mange år. Som en virksomhed, der leverer enkeltydelser og komplette løsninger til forskellige brancher, kan vi hurtigt spores os ind på, hvordan vi bedst, billigst og hurtigst muligt får dit produkt realiseret. – Kom med din idé eller din færdige produktionsfil og lad os hjælpe dig professionelt videre. Vi arbejder med stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing i vores omfattende maskinpark.

Kantbukning og valsning

Det kræver stærke maskiner og godt håndværk at lave kantbukning og nøjagtige rundinger på metal. Gennem årene har vi leveret gedigent pladearbejde til mange forskellige brancher. – Hvis du har opgaven, løser vi håndtering af store og små emner med vores opbyggede know-how.

Kantbukning – en kernekompetence

Kantbukning bruges til at forme og bukke tynde og tykke metalplader i forskellige størrelser af forskellige former for metal – det kan f.eks. være plader af stål, af rustfrit stål, aluminium, kobber, messing eller andre metaller. Processen er netop en af vores kernekompetencer indenfor metal- og pladearbejde.

Kvalitetssikring og dokumentation

Også ved kantbukning giver det en ekstra kvalitetssikring og hurtigere ordrebehandling, når dokumentationen af dit produkts vej gennem vores fabrik er tilgængelig igen og igen. Vi er kendt for at have et højt dokumentationsniveau, som giver ekstra sikkerhed for kvaliteten og en særlig tryghed, fordi vi udnytter den dokumentation, vi allerede har på det enkelte produkt til at gøre ændringer og genbestilling nemmere og hurtigere. Se flere fordele ved at handle med os her.

Ændringer og små tilpasninger

Hvis du har ændringer til dit emne, tager vi udgangspunkt i det eksisterende program og laver tilpasningerne derfra. – Nemt og tidsoptimerende.

Kantbukning af stål – vi klarer:

5 mm op til L 4000 mm.
10 mm op til L 2700 mm.
12 mm op til L 2200 mm.

Tegninger til kantbukning

Tegningsmaterialet til kantbukning er vigtigt for at opnå og sikre den finish og præcision, du ønsker. Tal med vore ordrebehandlere, om hvad vi kræver af filerne til kantbukning, eller få rådgivning til at skabe de bedste tegninger. Bukkeradier, bukkegrader, paralleliteter og bukkeværktøjer er væsentlige parametre at få snakket igennem, inden vi bukker dit emne. Vi rådgiver også hellere end gerne om placering af huller m.m. i forhold til kantbuk og trækning i materialer.

Valsning er også et håndværk

Valsning af metalplader bruges til at skabe runde rør eller give en bestemt runding på metalpladen. Som flere andre processer her i fabrikken er det et håndværk, som kræver erfaring. F.eks. kan metalpladerne opføre sig forskelligt i valseprocessen. Vi tilbyder naturligvis også samme, opdaterede dokumentation på de valsede emner, som du plejer at bestille hos os. Emnerne bliver programmeret ind i vores valse og valses under stor opmærksomhed fra operatøren, fordi metalpladerne som nævnt kan opføre sig forskelligt. Vi tilbyder valsning som en del af vores leverance som underleverandør af metalemner.

Vi har to valsemaskiner:

4 valset: L 1500 – 8/10 mm
3 valset: L 2000 – 2 mm

Pres og formpresning

I vores afdeling for kantbukning, tilbyder vi også pres og formpresning af emner. Det kan være alt fra pres af låg til designskraldespande i Ø400 til små 40 x 30 mm brikker i 2 mm stål, der blot skal have en lille runding til hver side.

Vidste du:

  • Vores kantpresser er fra Bystronic og arbejder via CNC-programmering.
  • En af vore kantpressere er en Bystronic til 250 t pres i en længde på op til 4 meter!
CASES

“Her står en udtalelse fra en kunde om Danlaser A/S og det gode samarbejde”

Fornavn Efternavn, Titel på medarbejderen, Virksomhedsnavn

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT

Klar til at komme videre?

- Ring eller skriv. Du er også velkommen til at komme forbi med dit oplæg, tegning eller idé.

TAG EN SNAK MED OS

x

Kan vi hjælpe dig med din næste opgave?

Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud på din næste opgave. Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og vi kontakter dig inden for senest 24 timer indenfor alle hverdage.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt vedr. din henvendelse.

LUK VINDUET